Prima Pagina Film Bodyguardul lui Kristen Stewart face furori. Cat de sexy e barbatul pe care fanele "Twilight" l-au remarcat imediat

Bodyguardul lui Kristen Stewart face furori. Cat de sexy e barbatul pe care fanele "Twilight" l-au remarcat imediat

Bodyguardul lui Kristen Stewart face furori. Cat de sexy e barbatul pe care fanele  Twilight  l-au remarcat imediat
0 comentarii

In urma cu numai cateva saptamani, presa mondena il remarca pe bodyguard-ul lui Adele si il transforma intr-o adevarata vedeta pe internet. Cea mai hot paza de corp (si cea mai faimoasa pe retelele de socializare) este insa a lui Kristen Stewart.

Cand vine vorba despre membrii echipei ei, Kristen Stewart este o persoana loiala si constanta in alegeri. Inca de cand a cunoscut faima mondiala, ea apeleaza constant la serviciile de paza ale unui bodyguard cunoscut deja la Hollywood, care le-a cucerit pe fanele ei.

J.B, poreclit de admiratoare HBG (Hot Bodyguard), are propria pagina de Facebook, iar iubitoarele seriei de filme "Twilight" i-au facut chiar  tricouri personalizate, pe care barbatul le-a purtat de-a lungul aparitiilor publice. Ele creeaza constant bannere si poze cu cei doi, arhiveaza imaginile in care apar impreuna si urmaresc alte evenimente la care garda de corp participa.

Cu toate ca initial J.Ba lucrat exclusiv cu Kristen Stewart, mai nou el a acceptat sa colaboreze si cu alte vedete de la Hollywood, dintre ele facand parte si Emilia Clarke si Melissa McCarthy. Chiar si asa, clienta lui principala este vedeta din "Twilight", care se intelege foarte bine cu el si care saluta adesea grupul de fane intitulat "The HBG Team".

Iata cum arata faimosul J.B, bodyguard-ul de care Kristen Stewart refuza sa se desparta in momentul in care marcheaza aparitii publice.

Vezi imaginile pe www.perfecte.ro! 

Tweet