Prima Pagina Film Batman sau Superman? Fotografiile care ii scot pe cei doi din prim-plan. Wonder Woman a stralucit pe covorul rosu

Batman sau Superman? Fotografiile care ii scot pe cei doi din prim-plan. Wonder Woman a stralucit pe covorul rosu

Batman sau Superman? Fotografiile care ii scot pe cei doi din prim-plan. Wonder Woman a stralucit pe covorul rosu
0 comentarii

Premiera unuia dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016, Batman vs Superman, a avut loc in cursul acestei saptamani la Londra. Vedetele din Dawn of Justice au stralucit pe covorul rosu, iar eroina Wonder Woman, Gal Gadot, a atras toate privirile.

In varsta de 30 de ani, actrita care joaca rolul uneia dintre cele mai sexy personaje de benzi de desenate a dovedit inca o data ca se potriveste perfect personajului pe care il are. Gal Gadot a stralucit in rochia sa.

Lunga pana in pamant, rosie, din catifea si foarte decoltata, rochia actritei i-a dat un aer extrem de sexy insa nu lipsit de eleganta. Accesoriile de pe umeri au fost suficiente pentru a adauga o sclipire intregii tinute, iar Gal a purtat o pereche de cercei discreti, fara sa adauge si alte elemente look-ului sau.

Desi decoltata, rochia rosie nu a lasat la vedere mai multa piele decat ar fi trebuit, insa a lasat suficienta cat sa poata suci mintile oricui.

Vezi imagini aici


Tweet