Prima Pagina Film Acum mama si sotie respectabila, in trecut petrecareata si rebela. Imaginile cu Angelina Jolie care te vor soca

Acum mama si sotie respectabila, in trecut petrecareata si rebela. Imaginile cu Angelina Jolie care te vor soca

Acum mama si sotie respectabila, in trecut petrecareata si rebela. Imaginile cu Angelina Jolie care te vor soca
0 comentarii

Ne-au obisnuit cu imaginea ei din ultimii ani de mama iubitoare si sotie devotata, insa inainte de "era Brad Pitt"  Angelina Jolie a fost o "fata rea": era rebela, se manifesta zgomotos in public, s-a iubit cu o femeie si a consumat substante interzise. Vezi cum arata inainte sa devina o vedeta respectabila.

Acum are 6 copii si o casnicie care pare perfecta. Angelina a avut insa perioada ei de rebeliune. Punctul maxim l-a atins in momentul in care s-a casatorit cu Billy Bob Thornton. 

Intr-un interviu, Brad Pitt a spus ca Angelina Jolie  nu a renuntat complet la acele elemente temperamentale ale caracterului ei, insa ea prefera sa pastreze in prezent discretia asupra acestor parti ale personalitatii sale.

"E in continuare o fata rea. Intr-un fel minunat. Insa nu e ceva pe care il arata in fata publicului", a declarat Brad Pitt in emisiunea de televiziune "CBS This Morning".

Potrivit lui Franklin Meyer, barbatul care ii furniza actritei droguri, Angelina Jolie ar fi mers drogata, in 2000, la un interviu cu Charlie Rose. Acesta sustine ca actrita a prizat cocaina chiar inainte de a intra in direct.

“A prizat cocaina si inainte si dupa interviu. A venit la mine sa-mi ceara droguri inainte de a merge la emisiune si apoi m-am trezit din nou cu ea la mine”, a marturisit barbatul.

Continuarea si imaginile pe www.perfecte.ro.

Tweet