Prima Pagina Film Actorii din "High School Musical", reuniune dupa 10 ani de la premiera. Cat de tare s-au schimbat si cum arata acum

Actorii din "High School Musical", reuniune dupa 10 ani de la premiera. Cat de tare s-au schimbat si cum arata acum

Actorii din  High School Musical , reuniune dupa 10 ani de la premiera. Cat de tare s-au schimbat si cum arata acum
0 comentarii

Productia Disney "High School Musical" care i-a transformat in vedete internationale pe Vanessa Hudgens si Zac Efron implineste 10 ani de la premiera. Cu aceasta ocazie, postul pregateste o reuniune de zile mari. 

Actorii Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu si Monique Coleman au filmat un episod special in care au sarbatorit faptul ca filmul care i-a lansat, "High School Musical", implineste 10 ani de la prima difuzare pe Disney Channel.

Ei si-au amintit cum a fost la filmari, au vizitat platourile de filmare, au facut poze si mai apoi le-au distribuit pe retelele de socializare, anuntandu-si astfel fanii ca urmeaza o emisiune speciala, pe care nu au voie sa o rateze pe 20 ianuarie, daca locuiesc in SUA.

Absent de la reuniune a fost Zac Efron, care, potrivit DailyMail, va transmite si el totusi un mesaj special fanilor, insa separat de restul grupului de actori.

Chiar daca in popularul film creat de Disney cei mai indragiti de public au fost Vanessa Hudgens si Zac Efron, nici actorii din rolurile secundare nu au ramas mai prejos si si-au format adevarate grupuri de fani. Toti protagonistii s-au maturizat, au crescut si s-au transformat.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro! 

Tweet