Prima Pagina Film A fost ales bodyguard-ul sexy al Anastasiei Steele pentru Fifty Shades Freed. Actorul care o "va pazi" pe Dakota Johnson

A fost ales bodyguard-ul sexy al Anastasiei Steele pentru Fifty Shades Freed. Actorul care o "va pazi" pe Dakota Johnson

A fost ales bodyguard-ul sexy al Anastasiei Steele pentru Fifty Shades Freed. Actorul care o va pazi pe Dakota Johnson
0 comentarii

Dupa ce in urma cu cateva zile a fost anuntat debutul filmarilor pentru continuarea productiei Fifty Shades of Grey, producatorii au oferit astazi o veste si despre cea de-a treia parte, care urmeaza sa fie lansata in 2018.

Brant Daugherty se alatura distributiei celebrei serii pentru cel de-al treilea film, Fifty Shades Freed, urmand ca aceasta sa interpreteze rolului bodyguard-ului care o va pazi pe Anastasia Steele (Dakota Johnson).

Starul din Pretty Little Liars va juca rolul lui Luke Sawyer, un barbat angajat de Christian Grey pentru a avea grija de Anastasia. Actorul de 30 de ani a confirmat informatia pe Twitter: "Multumesc pentru primirea calduroasa E.L. James! Nu pot sa spun cat de incantat sunt sa-l aduc la viata pe Sawyer".

Continuarea si imaginile pe www.perfecte.ro.

Tweet