Prima Pagina Film A atras atentia dupa ce a aparut la bratul lui Ronaldo. Cum arata blonda cu trup perfect care nu a reusit sa il seduca

A atras atentia dupa ce a aparut la bratul lui Ronaldo. Cum arata blonda cu trup perfect care nu a reusit sa il seduca

PrintarePrintare Trimite unui prietenTrimite unui prieten 11 ianuarie 2017 13:46
A atras atentia dupa ce a aparut la bratul lui Ronaldo. Cum arata blonda cu trup perfect care nu a reusit sa il seduca
0 comentarii

Nu in urma cu mult timp, Cassandrea era fotografiata in compania unui dintre cei mai ravniti burlaci din lume. Imaginile cu ea si Cristiano Ronaldo au facut incojurul internetului, iar blonda cu posterior perfect a fost cautata de toti fanii fotbalistului care voiau sa o cunoasca. 

Se pare ca blonda este una dintre cele mai cunoscute tinere pe de Instagram, avand acum peste 700 000 de prieteni virtuali care ii urmaresc fiecare fotografie cu interes. Casi, asa cum se prezinta pe retelele de socializare, posteaza adesea imagini dintre cele mai sexy, facand destul de clar faptul ca se simte foarte bine in costume de baie. Pe buna dreptate, avand in vedere ca pare sa fie o zeita a fitness-ului, gata sa detroneze orice tanara pasionata de sport.

Tanara a postat in urma cu putin timp o imagine menita sa demonstreze ca sportul poate face minuni. Fotografia de tip "inainte si dupa", facuta de la spate, o arata imbracata in costum de baie, la distanta de 5 ani. Cassandre le-a transmis un mesaj tuturor celor care o urmaresc si indemnandu-i sa faca fitnees, daca vor sa aiba parte de aceleasi transformari. Iar ele par unele serioase, intr-adevar. :)

Vezi imaginile AICI
 

Tweet