Prima Pagina Fashion Nepoatele Printesei Diana, una mai frumoasa ca alta. Cum arata acum cele 3 blonde care au facut furori la Nunta Regala

Nepoatele Printesei Diana, una mai frumoasa ca alta. Cum arata acum cele 3 blonde care au facut furori la Nunta Regala

Nepoatele Printesei Diana, una mai frumoasa ca alta. Cum arata acum cele 3 blonde care au facut furori la Nunta Regala
0 comentarii

Cele trei nepoate ale Printesei Diana - Kitty, Eliza si Amelia Spencer - au atras prima oara atentia cu frumusetea lor in 2011, la Nunta Regala dintre Printul Williams si Kate Middleton.

Fiicele fratelui Printesei Diana, Charles Spencer, pot fi usor confundate cu niste modele Sport's Illustrated. Fiind toate trei blonde si foarte frumoase nu aveau cum sa mai stea "ascunse" multa vreme. Dintre toate, Lady Kitty Spencer este cea mai mondena si cea mai cunoscuta dintre ele.

Verisoara in varsta de 25 de ani a lui Harry si William este o tinta pentru paparazzii britanici, care nu rateaza nicio sansa sa o fotografieze.Tanara este intr-o relatie serioasa cu un barbat chipes de origine sud-africana,Greg Mallett, cu care se "lauda" adesea pe Instagram.

Si surorile ei sunt la fel de frumoase - Lady Eliza Spencer si Lady Amelia Spencer sunt insa mai discrete si nu frecventeaza evenimentele mondene.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro! 

Tweet