Prima Pagina Fashion Maria Sharapova vs. Serena Williams: Cum au impresionat cele doua vedete la petrecerea dupa gala Oscar 2016

Maria Sharapova vs. Serena Williams: Cum au impresionat cele doua vedete la petrecerea dupa gala Oscar 2016

Maria Sharapova vs. Serena Williams: Cum au impresionat cele doua vedete la petrecerea dupa gala Oscar 2016
0 comentarii

Pe langa actori si cantareti, la petrecerile organizate dupa gala de decernare a premiilor Oscar au participat si personalitati din alte domenii de activitate, in prim plan aflandu-se doua dintre cele mai cunoscute jucatoare de tenis din lume, Maria Sharapova si Serena Williams. 

Atunci cand nu se afla pe teren, atat Serena Williams, cat si Maria Sharapova se fac remarcate datorita tinutelor elegante pe care le poarta la diferitele evenimente la care participa, mai ales ca amandoua sunt pasionate de moda.

Asa s-a intamplat si la petrecerea Vanity Fair Oscars, unde cele doua au impresionat cu rochiile pe care le-au purtat.

Americanca de 34 de ani a fost imbracata intr-o rochie alba, din dantela, cu un decolteu adanc, cu care si-a pus in evidenta silueta rubensiana de care extrem de mandra. 

De cealalta parte, Maria Sharapova a optat pentru o rochie mini, creatie Preen by Thornton Bregazzi, cu care si-a "aratat" atuurile fizice, mai ales picioarele lungi pentru care este cunoscuta in lumea showbiz-ului.

Vezi imaginile pe www.perfecte.ro 

Tweet