Prima Pagina Evenimente Pe 1&2 Aprilie, MTV pune accentul pe Hip-Hop! Hai cu noi sa dai din cap, sa te pui in cap si sa te dai peste cap la Breakin'Battle!

Pe 1&2 Aprilie, MTV pune accentul pe Hip-Hop! Hai cu noi sa dai din cap, sa te pui in cap si sa te dai peste cap la Breakin'Battle!

Pe 1 2 Aprilie, MTV pune accentul pe Hip-Hop! Hai cu noi sa dai din cap, sa te pui in cap si sa te dai peste cap la Breakin Battle!
0 comentarii

Concurs de breakdance international aduce in atentia publicului cei mai buni bboy din Romania si din Europa si se adreseaza tuturor pasionatilor de dans si muzica, dar si amatorilor de competitii sportive dispusi sa intre in contact cu acest tip de arta urbana.

Alaturi de bboy, o serie de dj locali vor sustine un recital de turntablism si scratch-uri asa cum se obisnuia la petrecerile de tip Block Party ale anilor '80 din New York. 

Pe 1 aprilie, cele mai fresh beat-uri hip-hop, jazz și funk se-amesteca bine cu freestyle scratchin’  powered by DJ Dox, DJ Wicked, Slim Rocka, Vlad Dobrescu a.k.a. MIC Check DJ, DJ CRZ și Ill Kid Drei.  Who will be the *KING OF THE CYPHERR* ? Vino si ai sa vezi!

Pe 2 aprilie, incepe lupta! BREAKIN’ BATTLE KIDS&PRO imparte BBoy-ii pe categorii:

1vs1 => Who’s the new kid?

2vs2 PRO BATTLE => The Baddest Pair (la aceasta categorie nu exista limita de virsta)

3vs3 =>  The Freshest Trio

Esti pregatit sa cunosti cultura Hip-Hop asa cum este ea? 

Daca da, hai cu MTV pe 1 si 2 Aprilie in Jazz Pong sa vedem la treaba cei mai tari bboys si dj's din Romania. 


Tweet