Prima Pagina Artisti Anastacia

Anastacia

Crescuta in New York, Anastacia se trage dintr-o familie de artisti: tatal ei a fost cantaret, iar mama ei, actrita la teatrul de pe Broadway. Desi fusese diagnosticata cu o boala intestinala grava la varsta de 13 ani, si-a facut cariera ca dansatoare, aparand la Club MTV si in videoclipuri ca Everybody get up al lui Salt-N-Pepa sau Twist and Shout.
In 1999, a fost finalista la concursul de talente The Cut, fapt ce a tras atentia caselor de discuri. A semnat cu Daylight din partea Sony Music’ s Epic Records si a inregistrat primul album Not that kind, care a fost lansat pe plan international in anul 2000. Aceasta lansare a avut un super succes: a ajuns in Top Ten, pe locul 8 in topul European si in tarile din Est, cu o vanzare de peste 2 milioane de copii. Acasa, single-ul I’m outta love a devenit un hit dance, ducand la o reeditare a albumului Not that kind pt Statele Unite in martie 2001.
Un an mai tarziu, crease o nebunie in America. S-a alaturat lui Mary J. Blige, Cher, Shakira si altor artisti la show-ul VH1, Divas Live, in mai 2002.
Si-a facut apoi propriul debut pe pamant american cu Freak of Nature in luna iunie. In 2004 a urmat un album cu numele ei drept titlu, apoi, un an mai tarziu, compilatia Pieces of a Dream: Best of Arriving.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Sistem, Mandinga, Activ, Afroman, Adam Merrin, Aventura, Nek, Placebo, Big Time Rush, Andra, Avril Lavigne, Fly Project, Florin Chilian, AZ, Aaron Carter, The Chemical Brothers, Incubus, Ciara, Iris, Adela Popescu