Xzibit

Xzibit s-a nascut in Detroit, Michigan, USA, unde a si locuit pana la varsta de 9 ani, cand mama sa a murit.

La un an dupa tragedie, el a inceput sa cante rap, rimele sale fiind unele foarte personale, inspirate de pierderea mamei.

Pe cand avea 14 ani a fost lasat pe strazi de catre tatal sau, care nu a vrut sa-l mai primeasca acasa. Xzibit a plecat in LA, California dupa ce a implinit 17 ani si a fost declarat adult.

In 1992 l-a intalnit pe producatorul Broadway. Primele sale melodii au fost "Freestyle Ghetto" on "King Tee IV Life". Xzibit a mostenit de la mama sa care era scriitoare in ceea ce priveste creativitatea. Rimele lui au avut impact pentru ca, cuvintele izvorasc din inima. Artistul a trecut prin mai multe momente dramatice de-a lungul vietii, iar cantecele sale sunt inspirate din propriile experiente, Xzibit fiind un artist care nu se teme sa se expuna pe el insusi intr-o melodie.

In decursul carierei sale a lucrat cu Snoop Dogg si Dr. Dre, dar a devenit amic si cu Eminem si cu alti artisti ai Aftermath.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Katy Perry, Amy Winehouse, Adam Sandler, Ana Maria, Outlandish, Editors, LMFAO, Sistem, Loredana, Kreator, White Lies, Aaliyah, Adam Richman, Kelly Clarkson, Heaven, Jonas Brothers, Quartz, Alejandro Fernandez, Class, Corina