Prima Pagina Artisti The Charlatans

The Charlatans

The Charlatans: Inspirati de muzica formatiei Stone Roses, Rob Collins (claviatura), Jon Baker (chitara), Martin Blunt (bas) si Jon Brookes (tobe) au format The Charlatans in 1989, colaborand cu diferiti solisti pana la aparitia lui Tim Burgess. In 1990 si-au infiintat propria companie de inregistrari - Dead Dead Good Records - si au lansat melodia "Indian Rope", care a ajuns pe primele locuri in topuri. A urmat un contract cu o casa de discuri si alt hit - cu tente pop &funk, care a definit stilul formatiei "The Only One I Know". Urmatoarea melodie de succes a fost "Then", de pe albumul "Some Friendly".

In 1994 au lansat albumul "Up to Our Hips", care a uimit auditoriul, iar piesa "Can't Get Out of Bed" a creat senzatie in randul fanilor. Se simtea deja un nou inceput pentru baietii de la The Charlatans.

In 1995, Tim Burgess a cantat impreuna cu Chemical Brothers melodia "Life is Sweet", demonstrand ca stie ce inseamna muzica electronica. Charlatans a revenit in clasamentul celor mai bune trupe rock atingand culmea popularitatii, succes umbrit de moartea cantaretul la orga, Rob Collins, intr-un accident de masina in anul 1996. Trupa a decis sa-si continue drumul, albumul "Tellin' Stories" ajungand pe primul loc in top in urma lansarii din 1997. De atunci, trupa a mai scos pe piata opt albume, incununate de aparitia "FOREVER. THE SINGLES" de anul trecut.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Florin Chilian, Coldplay, Activ, Voltaj, Aaliyah, Nelly Furtado, HI-Q, Bere Gratis, Red Hot Chili Peppers, Firma, Analia Selis, Yamato - The Drummers of Japan, Black Eyed Peas, LMFAO, Alicia Keys, Paramore, Enrique Iglesias, Kings Of Leon, Kreator, BUG Mafia