O.C.S.

O.C.S. se numara printre putinele trupe autentice romanesti transformate intr-un brand a carui filosifie s-a transmis prin intermediul muzicii si al atitudinii timp de 10 ani si este in continua ascensiune.

Activitatea trupei numara 5 albume, un EP, si un Single, 18 videoclipuri, numeroase aparitii media si peste 300 de concerte dintre care named act la: Stuffstock Vama Veche in fiecare an al festivalului, Peninsula 06, Rock la Mures. Cel mai recent album OCS Superparanoia reprezinta o evolutie in temeni actuali a ceea ce inseamna "alternativ" pe piata muzicala: ritm alert de toba sustinut cu un bass distorsionat si energie "pe campie" data de o chitara mai mult decat insinuanto-deliranta dupa cum il clasifica chiar membrii trupei. Superparanoia a generat primul turneu OCS in 8 orase – Superparanoia Tour si emisiunea ON TOUR – un reality show care a urmarit toate momentele turneului on si off stage. Una din cele mai placute confirmari a nivelului atins de OCS este NO1 la Radio Guerilla cu 3 piese: Cine e de vina, Nu incerca asa ceva acasa si Depresia toamna-iarna 06/07, cea din urma inregistrand cresteri spectaculoase si in Rock chart la MTV.

In 2007 pe langa multitudinea de concerte venite in sustinerea promovarii albumului Superparanoia, OCS va lansa un DVD aniversar (10 ani de activitate) ca va contine toate videoclipurile si ceva in plus.

Componenta:

Dan – voce, versuri
Kaiser – bass, muzica
Nucu – chitarea, backing vocals
Miknea – tobe

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Fly Project, Metallica, Adam Sandler, Andra, Aventura, U2, Tudor Chirila, Anda Adam, Quartz, Paramore, Kasabian, Emanuel, Avril Lavigne, Florin Chilian, Blondy, Muse, Rihanna, Nightwish, 50 Cent, Analia Selis