Prima Pagina Artisti Limp Bizkit

Limp Bizkit

Trupa s-a format in 1994 in Florida incepand cu vocalistul Fred Durst si prietenul lui, basistul Sam Rivers. La scurt timp dupa asta John Otto, varul lui Sam Rivers, s-a alaturat trupei ca tobosar, iar ca trupa sa fie completa a urmat la chitara, Wes Borland.

Primul lor album de debut a fost Three Dollar Bill Y’All. In 1998, Limp Bizkit ajunsese una dintre cele mai interesante trupe de rap-metal. Al doilea album anticipat a fost Significant Other (iunie 1999). Albumul s-a vandut foarte bine (634000 in prima saptamana).

Primul single aparut, Nookie, a fost un mare hit la radio, ajungand in Top 10. Trupa a urmat sa exceleze cu inca trei single-uri: Break Stuff, Re-Arranged si N 2 Gether Now (featuring Method Man). In vara anului 1999 au cantat la Woodstock 99. Piesa Break Staff a avut un efect uluitor asupra publicului incat acestia incepu-ra sa darame zugraveala de pe pereti, sa distruga mese, scaune si afisuri de pe diferite pancarde.

15 luni mai tarziu Limp Bizkit se prezinta pe piata cu Chocolate Starfish and the Hotdog Flavored Water, un album cu un milion de copii vandute in prima saptamana in US ajungandu-se in final la 12 milioane in lumea intreaga.

Primele doua single-uri My Generation si Rollin’(Air Raid Vehicle), au fost lansate in acelasi timp pentru promovarea albumului. Au contribuit cu piesa Take a Look Around la soundtrack-ul filmului Mission Impossible 2 cu Tom Cruise.

Colaborarea pe care au facuto cu Method Man, Redman  si DMX pentru remixul piesei Rollin a fost foarte indragita de catre public.

Pe 23 septembrie 2002, Limp Bizkit isi lanseaza al patrulea lor album, Results May Way. Albumul a primit un certificat de platina atestand un milion de copii vandute in Statele Unite timp de 14 saptamani.

In 2005 Limp Bizkit lanseaza al cincilea album al lor, The Unquestionable Truth (Partea I). Materialul a avut vanzari in medie de 37000 de copii in prima saptamana iar apoi s-a ajuns la 1000000 de exemplare in toata lumea.

La scurt timp dupa asta, in acelasi an, au lansat o compilatie Greatest Hitz (8 noiembrie 2005). Materialul continea piese din primele patru albume.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Alicia Keys, Wu-Tang Clan, Pink, Activ, Avril Lavigne, Xzibit, Corina, Tom Novy, Evanescence, Loredana, Hara, Kasabian, Adam Sandler, Aventura, DJ Pagal, Yamato - The Drummers of Japan, Manu Chao, Parazitii, Outlandish, David Bisbal