Keo

Pentru ca provine dintr-o familie de artisti veritabili, KEO si-a facut simtita prezenta pe scena muzicala la o varsta foarte frageda. La 14 ani el compunea si inregistra deja primele sale piese. Acesta a fost doar inceputul. De aici, pana la a avea propria sa trupa nu a mai fost decat un pas...

Astfel, la 16 ani KEO a fost implicat in primul sau proiect muzical: trupa I Scream - o trupa pop-rock de succes in Geneva. Cum totul se desfasura in perioada liceului, I Scream a rezistat numai in perioada studiilor, pentru ca odata cu terminarea acestora fiecare membru al trupei a ales drumuri diferite. A urmat trupa de jazz-rock instrumental Extravaganza, proiect caruia KEO i-a dedicat doar trei luni, pe motiv ca nu a reusit sa-i asigure postura sa favorita... aceea de lead singer.

Dupa ce s-a mutat in Los Angeles pentru a-si continua studiile, artistul si-a imbogatit activitatea muzicala prin numeroase jam session-uri cu muzicieni rock, prin diverse cluburi celebre, care si-au lasat clar amprenta asupra evolutiei sale artistice.

Cum deja acumulase foarte multa experienta in domeniu, petrecandu-si mult timp in studiourile de inregistrari din Elvetia, se poate spune ca la un moment dat succesul plutea oarecum in aer. Acesta a fost momentul in care a luat fiinta trupa The Park, cu care KEO a cunoscut realizarea pe plan muzical. The Park au lansat in 2002 un album pop-rock intitulat Spiders Of Addiction, album cu care au cunoscut un mare succes in Elvetia. The Park au avut sansa sa participe la numeroase festivaluri celebre printre care Montreux Jazz Festival, unde au cantat in deschidere pentru David Bowie.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Metallica, Heaven, 50 Cent, Zdob si Zdub, Katy Perry, Nightwish, Muse, Iris, Emanuel, Rolling Stones, Florin Chilian, Akon, Amanda Perez, Bon Jovi, Tudor Chirila, Morcheeba, Yamato - The Drummers of Japan, Laura Pausini, Alb Negru, Anda Adam