Prima Pagina Artisti Jonas Brothers

Jonas Brothers

Jonas Brothers sunt trei frati din New Jersey, Kevin Jonas, Joe Jonas si Nick Jonas, care au devenit celebri peste ocean. Primul care s-a remarcat a fost Nick Jonas, cel care a si semnat un contract solo cu o casa de discuri de peste ocean. Dupa cateva single-uri lansate pe cont propriu, in 2003, lui i s-au alăturat fratii sai si impreuna au pus bazele formatiei Jonas Brothers.

Isi compun singuri piesele si canta la diferite instrumente. Au cantat în turnee alaturi de Backstreet Boys şi Kelly Clarkson. Primul album, It’s About Time a fost lansat in 2006 si a inclus single-ul Mandy devenit hit datorita postului MTV şi clasandu-se pe locul 1 în topul TRL. Pentru piesele de pe acest album, cei trei frati au colaborat cu compozitori si producatori importanti precum Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi), Billy Mann (Destiny's Child, Jessica Simpson) sau Steve Greenberg (Joss Stone, Hanson).

In 2007, baietii au inceput lucrul la cel de-al doilea album. " Jonas Brothers"  a fost lansat în august 2007 la o noua casa de productii Hollywood Records, Label Universal Music. Dupa doar o saptamana, a ajuns pe locul 5 în Billboard Hot 200. De pe acest ultim album au fost lansate două single-uri Hold On şi S.O.S care au devenit foarte repede hit-uri.

În 2008, canalul Disney (cel care i-a făcut celebri şi pe Justin Timberlake, Britney Spears sau Christina Aguilera) se pregateste sa lanseze un serial ce ii are ca protagonişti (J.O.N.A.S) şi un film de lung metraj (Camp Rock) în care cei trei frati vor fi, de asemenea, prezenti.

Profilul baietilor de pe site-ul MySpace a fost accesat de 20 de milioane de ori, iar single-ul S.O.S. a avut peste 9.3 milioane de vizionari pe site-ul YouTube.

În 2009 Jonas Brothers isi lanseaza un nou album "Lines, Vines and Trying Times", pe care se poate regasi piesa Paranoid care a ajuns deja în topuri.

Discografie

2006: "It`s About Time"

2007: "Jonas Brothers"

2008: "A Little Bit Longer"

2009: "Lines, Vines and Trying Times"

 

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Lady GaGa, Massive Attack, Aaron Carter, Arsenium, Adela Popescu, Alejandro Sanz, Muse, Miley Cyrus, Zdob si Zdub, LMFAO, Alejandro Fernandez, Pussycat Dolls, Blondy, Iris, Paramore, Emanuel, David Bisbal, Yamato - The Drummers of Japan, Aaliyah, Soulfly