Heaven

Aproape doi ani in care si-au cristalizat formula, au trecut prin multe schimbari, sute de ore de antrenamente vocale, lectii de stil, lacrimi, zambete si incercari ale destinului... Acum Romania (si probabil in curand lumea intreaga!) asista la nasterea unui nou fenomen pop - HEAVEN.

Inainte de infiintarea trupei HEAVEN au fost odata ca niciodata trei fete, toate dornice sa cante pe scena si sa arate tuturor ca au talent si ca iubesc muzica. Fiecare dintre ele a participat in diverse competitii importante, a castigat premii pentru voce si frumusete si a fermecat publicul oriunde a mers...

Doi din cei trei "ingerasi" se cunosc de cand s-au nascut - fiind surori, iar cealalta s-a potrivit in acest intreg atat de natural, astfel incat a venit de la sine pornirea unei cariere in aceasta formula.

Destinul lor s-a schimbat brusc in urma cu doi ani cand l-au intalnit pe actualul lor manager - Radu Groza, unul dintre cele mai respectate personalitati din show-biz-ul din Romania. Ar fi fost foarte usor pentru el sa le lanseze inca de atunci, dar a vrut ca totul sa fie perfect.

Fetele erau inzestrate de la natura cu voci minunate si frumuseti rapitoare. Dar talentul nativ nu a fost de ajuns. Adina, Roxxy si Roxana au inceput sa isi perfectioneze vocile si sa lucreze la imaginea lor. Managerul lor dorea ca ele sa fie perfecte, sau, asa cum se spune, "rupte din Rai". Si astfel a luat fiinta grupul HEAVEN.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Pussycat Dolls, DJ Pagal, Laura Pausini, The Chemical Brothers, White Lies, Paramore, Blondy, Massive Attack, Manu Chao, Nightwish, Jonas Brothers, Timbaland, Gwen Stefani, Miley Cyrus, Rihanna, Evanescence, Natalie Imbruglia, Against Me!, Alicia Keys, Aaron Carter