Prima Pagina Artisti Gwen Stefani

Gwen Stefani

S-a nascut pe data de 3 Octombrie 1969 in Fullerton, California, unde in continuare si-a trait copilaria. Gwen Stefani este o cantareata americana si totodata compozitoare, creatoare de moda si ocazional actrita.

La varsta de 17 ani ii placea sa-i asculte pe cei de la Madness si The Selecter. Eric, fratele ei mai mare, a introdus-o pe Gwen in stilul muzicii 2 Tone pe care-l cantau cei de la Madness si The Selecter, iar 1986 a invitat-o sa se alature trupei No Doubt, ca vocalista. Dupa cateva turnee si albume scoase alaturi de trupa No Doubt, Stefani pleaca pe cont propriu. In noiembrie 2004, Gwen isi incepe cariera ei solo cu albumul Love.Angel.Music. Baby. Albumul a continut un numar larg de colaborari cu producatori si alti artisti, cum sunt: Linda Perry, OutKast's Andre 3000, si The Neptunes.

La premiile Grammy din 2005, Gwen a fost nominalizata pentru Best Female Pop Vocal Performance si urmatorul an a primit cinci nominalizari pentru Record of the Year, Album of the Year, Best Female Pop Vocal Performance, Best Pop Vocal Album, si Best Rap/Sung Collaboration.

Rich Girl, a fost al doilea single unde a colaborat cu artista Hip-Hop Eve Jihan Jeffers, iar proiectul a fost produs de Dr. Dre.Gwen s-a intalnit cu membrul trupei No Doubt, Tony Kanal aproape opt luni inainte de a se marita cu rocarul englez Gavin Rossdale pe data de 14 septambrie 2002. In decembrie 2005 Stefani si Rossdale anunta ca vor avea primul lor copil impreuna. In mai 26.2006, fiul lor, Kingston James McGregor Rossdale, s-a nascut prin cezariana la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

White Lies, Against Me!, Amy Winehouse, Bon Jovi, Mandinga, Natalie Imbruglia, David Bisbal, Adam Green, BUG Mafia, Limp Bizkit, Arsenium, Mika, Florin Chilian, Editors, Simplu, George Michael, Muse, Iris, Alb Negru, Jennifer Lopez