Prima Pagina Artisti DJ Project

DJ Project

Doi DJ-i: Gino si Maxx ....

Gino are experienta celor unsprezece ani lucrati in Germania la Munchen, in discotecile "Night Flight", "Vulcano", "Alcatraz", "Forum" si multe altele. Pana in 1996 Gino a lucrat cu DJ Bobo ,20 Fingers si Fun Factory. Dupa 1996 s-a canalizat numai pe tehno si house si a colaborat cu Marusha, Westbam, Tom Novi, Brooklin Bounce si Vengaboys.

Chiar daca DJ Maxx nu are experienta colegului sau, isi doreste sa contribuie impreuna cu Gino la realizarea unor productii de house, cu adevarat competitive cu cele din strainatate. Maxx a facut cam tot ceea ce putea face in Romania ca DJ. A luat parte la mai multe turnee organizate cu cei mai importanti DJ de la noi din tara.

Dupa ce in anul 2001 duetul a lansat primul lor disc, intitulat "Experience", anul 2002 le-a adus consacrarea in Romania, datorita albumului "Spune-mi Tot Ce Simti", extrasul pe single cu acelasi nume cucerind topurile.

La finalul anului 2003, mai precis pe data de 26 decembrie, DJ Project a lansat al treilea disc in Romania. Intitulat "Lumea Ta", LP-ul a fost lansat la Kristal Glam Club, printr-un concert care a avut-o ca invitata, printre altii, si pe Dina Vass.

In luna iunie 2005, DJ Project editeaza al patrulea sau album de studio, intitulat "Soapte". Discul beneficiaza de o dubla lansare, in Timisoara, apoi in Bucuresti, cu ocazia concertului Coca-Cola Soundwave.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Ana Maria, Jason Mraz, Bob Sinclair, Kasabian, Andra, AZ, Placebo, Queen, Ashlee Simpson, James Blunt, Adam Sandler, Adam Green, 50 Cent, Aaron Carter, Corina, Avril Lavigne, DJ Pagal, The Chemical Brothers, Adam Merrin, Jessie J