Prima Pagina Artisti Directia 5

Directia 5

Directia 5 a ajuns la al 9-lea material si la al 14-lea videoclip.

"Esti stilul meu" este piesa ce da numele maxi-single-ului si a aparut pentru prima data pe compilatia "Zi-le de vara".
Despre Directia 5 nu mai sunt multe cuvinte de spus. Baietii si-au demostrat de-a lungul timpului talentul, ambitia, daruirea si profesionalismul. Pagini intregi de revista si de ziar au fost ocupate cu datele lor personale, hobby-uri, activitati. Orice cantec Directia 5 se tranforma in hit. Este fara indoiala cea mai de succes trupa rock la ora actuala in Romania si una dintre trupele cele mai longevive si mai iubite din toate timpurile.

Cristi Enache, Marian Ionescu, Nicu Damalan si Marius Keseri au avut un an 2000 plin. Inceputul lui 2001 a fost parca si mai de succes, odata cu un concert live care a spulberat pur si simplu orice concurenta.

Anul 2001 a continuat la fel de bine pentru trupa si s-a incheiat "pe val" cu super albumul "Octombrie".
Anul 2002 a insemnat un proiect inedit pentru Directia 5: un concert live si un album, ambele impreuna cu zece din cele mai in voga voci feminine ale momentului in Romania. Finele anului au adus fanilor o surpriza de proportii. Dublul album aniversar "De 10 ani" grupeaza 31 din cele mai cunoscute piese Directia 5, intr-o istorie discografica a trupei din primul deceniu de activitate.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Paramore, Red Hot Chili Peppers, Natalie Imbruglia, 50 Cent, DJ Project, Jason Mraz, O.C.S., Sepultura, Incubus, Kings Of Leon, Fly Project, Morcheeba, Mandinga, Jonas Brothers, Andreea Balan, Usher, Enrique Iglesias, Bob Sinclair, Beyonce, David Bisbal