Corina

Originara din Satu Mare, Corina a absolvit doua facultati: ASE-ul si Facultatea de Drept din Bucuresti. Se simte foarte legata de cele doua domenii si crede ca intr-o zi va profesa. Insa visul de a deveni cantareata a urmarit-o mereu asa incat si-a facut timp pentru cursurile de canto pe care le-a urmat timp de doi ani avand-o ca profesoara pe Crina Mardare.

Cu siguranta, la capitolul ce ne place, pe un loc fruntas, se afla stilul abordat de Corina. Un stil complex si elaborat cu grija, dar foarte simplu. Corina ne invata cateva trucuri foarte utile ca sa fim ,,sexy, trendy, cool’’. In primul rand imaginatia sta la baza abordarii unei tinute cat mai altfel. Chiar si cel mai banal tricou, si cea mai banala pereche de jeans, se poate transforma intr-un obiect vestimentar in tendinte, cu ajutorul unor mici scamatorii. N-ai nevoie de multe carti de credit, doar de putina inventivitate.

Ce mai usor cand doresti sa iti transformi garderoba, este sa iti pictezi hainutzele mai vechi, sa le dai un aspect glamour cu ajutorul paietelor, al cusaturilor si al aplicatiilor de tot felul. Nu ai nevoie de un stilist personal. Trebuie doar sa iti placa schimbarea. Asa sustine Corina, si daca la ea functioneaza, de ce nu ar functiona la toata lumea?

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Alejandro Sanz, David Bisbal, Kelly Clarkson, Massive Attack, Rolling Stones, Blondy, Timbaland, White Lies, Paramore, Directia 5, Big Time Rush, Editors, Jennifer Lopez, Shakira, Yamato - The Drummers of Japan, Adela Popescu, Cassa Loco, Queen Latifah, Jonas Brothers, The Calling