Prima Pagina Artisti Cassa Loco

Cassa Loco

Ca$$a Loco inseamna: Bogdan Muresan, Cosmin Tudoran si Leonard Muha . In august 1999 am semnat primul contract cu Cat Music ­ Media Services.

In 2003 si 2005 acest contract a fost prelungit pentru ca ambele parti au fost multumite de acesta colaborare.

Iulie 2000 apare primul single si videoclip "Fat Frumos". Acesta piesa a socat publicul romanesc fiind retinuta si agreeata de copii, tineri , oameni maturi dar si persoane in virsta . Tot in acesta perioada apare primul album "Sorel".

In 2001 apare maxi-single-ul Fill-Fill de pe care (fapt unic pina in acest moment) au fost extrase 2 single-uri . La piesele "Vand Fan" si "Eterna si Fascinanta Romanie" au fost facute deasemenea videoclipuri . In 2002 apare albumul Goanga si doua noi clipuri : "Goanga" si "Din Dragoste" . In 2003 Ca$$a Loco face prima piesa in care colaboreaza cu o voce feminina: "E rindul tau", videoclip realizat de Andreea Paduraru. Acesta piesa apare la rindul ei pe albumul "De Senzatie" ­ 2004 . "Ce Bine Imi Pare Ca Ai Luat Teapa" si "American Dream" sunt inca doua single-uri de succes de pe acest album.

In 17 noiembrie 2005 s-a lansat cel mai nou album Ca$$a Loco ­ "Mergi Blat". Primul videoclip de pe acest album e deja prezent pe posturile de tv specialitate.

Data de 25 noiembrie aduce un alt lucru inedit de la Ca$$a Loco. Un roman de dragoste scris de Leonard Muha. Acesta se numeste "Un Rol Pentru Andra" ­ editura Polirom.

Alte lucruri importante despre Ca$$a Loco: unica trupa romanesca care nu canta despre dragoste, sentimente, "ai venit si m-ai parasit", prezenta in singurul top romanesc autorizat si agreat, RT100, care a avut zeci de prezente pe locuri fruntase si doua piese in top10: "Vand Fan" ­ 2001 (locul 2) si "Ce bine imi pare ca ai luat teapa" 2003 (locul 7) . Alte piese prezente in Rt100 : "Fat Frumos", "Eterna si Fascinanta Romanie", "Goanga", "Din Dragoste", "American Dream", "Cea Mai De Treaba Fata Din Lume". Clipul piesei "Vand Fan" a fost nominalizat la premiile revistei Tv Mania la sectiunea "Cel mai bun clip" al anului 2001.

In 2001 am debutat ca prezentatori. Emisiunea prezentata de noi "Vara Ispitelor" a avut cele mai bune cote de audienta pentru o emisiune estivala. Audiente neegalate pina acum.

2002 a insemnat continuarea carierei de televiziune. Serialul Ca$$a Loco (difuzat in perioada aprilie ­ iunie dupa o idee originala Ca$$a Loco) a avut 14 episoade si este primul sitcom pentru tineret din Romania. Un lucru foarte bun a fost faptul ca pe linga publicul clasic Ca$$a Loco (4-18 ani) serialul s-a bucurat de un succes apreciabil si in rindul altor categorii de virsta sau sociale. Compania Coca-Cola prin marca sa Fanta a fost partener la acest serial, spiritul produsului respectiv fiind potrivit cu cel din "Ca$$a Loco". Dialog (Orange)-"Noaptea Devoratorilor de Publicitate", Arctic, Electrica, Winston, Danone, Fanta, Puma (Ca$$a Loco fiind timp de 2 ani si jumatate imaginea acestui prestigios brand mondial in Romania ), Apple - iStyle, Jack&Jones(Outwear) sunt doar citeva companii cu care Ca$$a Loco a colaborat cu succes.

Ca$$a Loco are un nou single si totodata un nou videoclip care poarta numele "Nu esti tu un pic cam prost?". Formatia a investit peste 7.000 de euro pentru a realiza materialul video.

Membrii trupei, Cosmin Tudoran, Bogdan Muresan si Leonard Muha au anuntat ieri intr-o conferinta de presa ca "Nu esti tu un pic cam prost?" a fost filmat in trei locatii de pe litoral, printre care orasul Harsova.

Noul clip al formatiei Cassa Loco ilustreaza o piesa care "amendeaza prostul gust si lipsa celor sapte ani de acasa", a declarat Leonard.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Akon, Big Time Rush, Mandinga, Nelly Furtado, Emanuel, Rolling Stones, Alejandro Fernandez, Beyonce, Jason Mraz, Guns N, Lenny Kravitz, Nek, Biografie White Lies, Ciara, Loredana, Black Eyed Peas, Akcent, Iron Maiden, Placebo, Queen