Prima Pagina Artisti BUG Mafia

BUG Mafia

BUG Mafia a inceput sa cante prin '92-'93,la inceput in engleza (din cauza cenzurii), apoi in romaneste. Dupa cum singuri spun: "cand am inceput sa cantam in romaneste, multi nu ne-au mai placut, unul din motive fiind ca intelegeau ceea ce cantam".

In 1994 au inregistrat un prim album, "Mafia", (reeditat apoi de Pacific Records), in formatia: Klax 178, Uzzi, Mr. Juice.

Dupa semnarea contractului cu Cat Music/Media Services, in 1996 apare albumul "INC'O ZI, INC'O POVESTE", in colaborare cu Marijuana. Pentru multi fani acest album nu mai are valoarea primului, fiind considerat mai degraba unul comercial.

Tot in '96 scot si "NASCUT SI CRESCUT IN PANTELIMON", care completeaza galeria albumelor constituite in jurul hiturilor. Piesele "Pana cand moartea ne va desparti" si "Nascut si crescut in Pantelimon" au fost fredonate de toti iubitorii genului.

Albumul "Deasupra tuturor" , lansat in '97, este considerat de departe cel mai bun de pana atunci si contine piese precum: Hoteluri, Delicvent la 15 ani, Marijuana II, Show TV, Baiat de coltu strazii, 9 MM, Baietii sunt baieti.., Vii sau morti, Gigi ultra plus, Pantelimon 100%. Chitara si basul apar din nou, BUG Mafia aratand ca nu stiu doar sa faca muzica pe sintetizator.

Succesul trupei este din ce in ce mai mare, mai ales ca anul urmator aduce fanilor "DE CARTIER", album ce s-a vandut in 100.000 exemplare, atragand atentia publicului cat si a media.

In 1999 apare single-ul "ROMANIA", o piesa excelenta despre romani si despre cum stiu ei sa-si traiasca viata (cel putin unii dintre ei). Piesa are 5 versiuni (una originala si 4 mixuri).

Aparut pe 18 ianuarie 2000, "DUPA BLOCURI" e un material foarte bine lucrat din punct de vedere muzical, vazandu-se preocuparea din ce in ce mai mare a mafiotzilor atat pentru beat cat si pentru continutul versurilor.

In acelasi an se lanseaza si "INTOTDEAUNA PENTRU TOTDEAUNA", in octombrie. Albumul contine 11 piese dar nu se bucura de acelasi suscces ca precedentele. Totusi piesa "Poezie de strada" castiga la categoria cel mai bun proiect rap al anului, din cadrul Premiilor industriei muzicale romanesti.

Pana in 2005 mai scot patru albume (incluzand aici si maxi-single-urile): 2001 - Poezie de strada
2002 - b.u.g. mafia prezinta Casa
2003 - Baietii Buni
2005 - Strazile
Single-ul "Strazile" este si pe coloana sonora a serialului "Baieti Buni" de la Pro Tv.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Pink, Anna Lesko, Katy Perry, Alicia Keys, Tom Novy, Quartz, David Bisbal, Nek, Manu Chao, Andra, Ida Corr, Ashlee Simpson, Hara, O.C.S., Tudor Chirila, Simplu, Usher, Linkin Park, Soulfly, Blondy