Prima Pagina Artisti Ashlee Simpson

Ashlee Simpson

Cu un rol, ca cel al Ceciliei, din serialul de succes Seventh Heaven in viata lui Ashlee au inceput shimbarile, si asta datorita reality-show-rilor MTV, dar si a albumul ei de debut, aparut in luna iulie. Toate aceste schimabri au scos-o pe Ashlee din umbra. Produs de John Shanks (Michele Branch, Sheryl Crow, Meliss Etheridge, Alanis Morrissette, Unwritten Law), noul album are elemente de rock, punk si pop, ducand cu gandul la artistii preferati ai lui Ashlee – de la Janis Joplin si Steve Nicks la Pat Benatar, The Pretenders sau Blondie, trecand pe la Fina Apple, Hole si Green Day. Ashlee a participat la compunerea tuturor pieselor de pe album.  

Primul single, Pieces of Me, este o piesa rock, care vorbeste despre cel mai bun prieten, care iti aduce liniste dupa o zi de munca, lunga si stresanta. Autobiography se joaca cu imaginea ei publica, provocandu-i pe cei care vor sa o cunoasca sa il cumpere. 

Ashlee, nascuta in Waco, Texas, danseaza de la varsta de 3 ani, iar la doar 11 ani, era cea mai tanara persoana admisa vreodata la prestigioasa scoala School of American Ballet. S-a mutat in L.A., cu parintii si sora ei, la varsta de 14 ani, incepandu-si cariera de actrita si dansatoare. Cu toate acestea, ea visa sa faca muzica. Intre timp, a aparut in Malcolm in the Middle si The View, toate astea inainte de rolul din Seventh Heaven.

Anul trecut, a scos piesa Just let me cry, pentru coloana sonora Freaky Friday, o productie Disney. In plus fata de aparitia noului ei album, Ashlee are propriul ei reality-show la MTV. Insa odata terminat noul ei album, Ashlee gaseste aceasta experienta ca fiind una “terapeutica”.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Guns N, Voltaj, Anastacia, Lady GaGa, Red Hot Chili Peppers, Iris, Adam Sandler, Aaron Carter, Afroman, Mandinga, Class, Iron Maiden, DJ Pagal, Cassa Loco, Enrique Iglesias, Ida Corr, Adam Richman, Anna Lesko, Rolling Stones, Firma