Prima Pagina Artisti Anastacia

Anastacia

Crescuta in New York, Anastacia se trage dintr-o familie de artisti: tatal ei a fost cantaret, iar mama ei, actrita la teatrul de pe Broadway. Desi fusese diagnosticata cu o boala intestinala grava la varsta de 13 ani, si-a facut cariera ca dansatoare, aparand la Club MTV si in videoclipuri ca Everybody get up al lui Salt-N-Pepa sau Twist and Shout.
In 1999, a fost finalista la concursul de talente The Cut, fapt ce a tras atentia caselor de discuri. A semnat cu Daylight din partea Sony Music’ s Epic Records si a inregistrat primul album Not that kind, care a fost lansat pe plan international in anul 2000. Aceasta lansare a avut un super succes: a ajuns in Top Ten, pe locul 8 in topul European si in tarile din Est, cu o vanzare de peste 2 milioane de copii. Acasa, single-ul I’m outta love a devenit un hit dance, ducand la o reeditare a albumului Not that kind pt Statele Unite in martie 2001.
Un an mai tarziu, crease o nebunie in America. S-a alaturat lui Mary J. Blige, Cher, Shakira si altor artisti la show-ul VH1, Divas Live, in mai 2002.
Si-a facut apoi propriul debut pe pamant american cu Freak of Nature in luna iunie. In 2004 a urmat un album cu numele ei drept titlu, apoi, un an mai tarziu, compilatia Pieces of a Dream: Best of Arriving.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

HI-Q, AFI, Muse, Queen, Jennifer Lopez, Black Eyed Peas, Iron Maiden, Adela Popescu, Bere Gratis, Akon, Laura Pausini, Benone Sinulescu, Avril Lavigne, Nightwish, Adam Richman, Mika, Cassa Loco, Ida Corr, George Michael, Simplu