Prima Pagina Artisti Alicia Keys

Alicia Keys

Site-ul oficial al Aliciei Keys o descrie ca avand un “suflet batran” si lucrurile par sa stea asa, tinand cont de intelepciunea si experienta care ii domina tineretea. La doar 20 de ani, Keys purta pe umeri responsabilitatea lansarii unui super album, Songs in A Mino”. Albumul, pe care l-a scris si produs pt Clive Davis’ J Records are multe influente, inclusiv R&B, hip-hop, muzica clasica si jazz. In ziua in care a aparut albumul, a vandut peste 50,000 de copii.
Ce a facut Alicia Keys inainte sa ajunga vedeta? Intreaga ei viata a fost un continuu proces de pregatire pentru cariera muzicala. Nascuta in Manhattan, talentul ei muzical s-a descoperit abia la varsta de 5 ani. S-a inscris la Scoala De Arte din Manhattan, si s-a pregatit si suplimentar cu un profesor. Cand a implinit 16 ani, Keys a absolvit scoala si s-a inscris la Universitatea Columbia.
Keys scria cantece cand avea varsta de 14 ani, avand la activ 7 ani de pian deja. Cativa ani mai tarziu, apare pe coloanele sonore ale unor filme, cum ar fi Shaft si Men in black.
Debutul din anul 2001, Songs in A Minor, un super hit, a fost premiat cu multe Discuri de Platina, si a fost urmat, in 2003, de o alta “bomba”, The Diary of Alicia Keys, cu care Alicia a castigat un premiu Grammy.
CD/DVD – ul Unplugged care a aparut in 2005 a avut acelasi succes.
Doi ani mai tarziu, Keys scoate al 3 – lea album, As I am, care s-a bucurat de contributia Lindei Perry.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Natalie Imbruglia, Voltaj, Avril Lavigne, Sepultura, BUG Mafia, U2, Kylie Minogue, DJ Project, Eminem, Sistem, Massive Attack, Aaliyah, Usher, Jonas Brothers, Timbaland, Kelly Clarkson, LMFAO, Nelly Furtado, AFI, James Blunt