Andra

De-a lungul carierei sale (inceputa la varsta de 7 ani!), Andra s-a impus ca solista si a reusit sa ofere un loc special unui gen deosebit de controversat in Romania: R&B-ul! Acest nou album reprezinta o artista ajunsa la maturitate, care se redefineste prin prisma unor experiente acumulate intr-o perioada de timp.

De cand am semnat cu una dintre cele mai importante case de productie din tara, am avut multe ocazii sa lucrez alaturi de persoane minunate pe care le apreciez: compozitori, textieri, orchestratori. Ei sunt cei care m-au ajutat sa devin si sa ma mentin o artista de top. Acest album este o incununare a multor luni de munca asidua si concentrata, dar reprezinta si implinirea dorintelor si rugaciunilor mele. Nu mi-am dorit niciodata altceva decat sa cant si sa compun si sunt foarte recunoscatoare ca am avut sansa sa impart muzica mea cu ceilalti.

Cantecele mele nu au fost niciodata atat de personale atat de impregnate de sentimentele si trairile mele proprii. Titlul albumului este dat de cantecul meu preferat, "Raman cu tine", considerat de mine cel mai bun dintre toate cele pe care le-am compus pana acum.

"Ramai langa mine" va avea intotdeauna o semnificatie deosebit de personala. Piesele sunt franturi din sufletul meu pe care le daruiesc celorlalti oameni. Sunt intamplari care imi duc povestea mai departe, si care pot fi impartite cu cei pe care ii admir si iubesc. Sentimentele reprezinta fundatia pe care am construit acest album. (Andra)

Din partea producatorilor:"Este cel mai sensibil album din toata cariera ei. Se vede ca tot ce a contat au fost sentimentele si trairile ei din ultima perioada. Este un album complex care exprima o multitudine de emotii. De aceea ar fi putut la fel de bine sa se intituleze "Andra". "

Lansarea acestui album coincide cu decernarea unui trofeu pe care multi dintre artistii cu o cariera mult mai indelungata nu il au in colectia lor: Discul de Aur. Noul album "Ramai langa mine" este insasi povestea ANDREI.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Bon Jovi, Katy Perry, Ciara, Akon, Adam Richman, Yamato - The Drummers of Japan, Zdob si Zdub, Soulfly, Anastacia, Rihanna, Massive Attack, Tom Novy, Outlandish, Muse, AZ, Akcent, Adam Green, The Charlatans, Arsenium, AFI