Prima Pagina Artisti Amanda Perez

Amanda Perez

O intalnire, din anul 2000, cu un cautator de talente, in orasul ei natal, Fort Wayne, IN, a facut posibil ca Amanda sa semneze un contract cu Powerhouse, California. O cantareata priceputa, care isi compune, canta si produce propriul material … asa incat a fost doar un pas pana in studio, unde a inceput sa inregistreze albumul de debut.
Where you at? a aparut pe piata in anul 2001. Bucurandu-se de succes doar pe o piata restransa ca San Antonio, TX sau orasul ei natal, albumul a atras, curand, atentia celor de la Virgin care l-a lansat si a scos pe piata si un single soul urban Angel. Piesa era un succes, un hit, iar Perez era un star. A mai scos un single, I like it, imediat dupa aceea, si a tinut o serie de recitaluri, pana in anul 2003, prin cluburile selecte.

Au urmat apoi albumele Angel si I Pray. Ambele au ajuns in top-ul celor mai bune 100 de albume in Billboard 2000. 

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Andreea Balan, Jason Mraz, Craig David, Animal X, Enrique Iglesias, Lady GaGa, Shakira, Keo, Editors, Miley Cyrus, HI-Q, Tudor Chirila, Kelly Clarkson, Yamato - The Drummers of Japan, Xzibit, Analia Selis, DJ Pagal, Tom Novy, Wiz Khalifa, Wu-Tang Clan