Prima Pagina Artisti Alb Negru

Alb Negru

Grupul ALB NEGRU este format din Andrei si Kamara, doi tineri care se diferentiaza in primul rand prin culoarea pielii. Sub coordonarea lui Bogdan Tascau, cei doi ALB NEGRU vin pe piata cu un curent nou, imbinand mai multe stiluri, aparent contrastante.

Ceea ce este usor de remarcat, in afara imaginii alb-negru, este faptul ca versurile pieselor sunt cantate in limba romana si franceza, suprapuse ingenios peste ritmuri dance alerte dar si melodioase, cu influente din muzica r&b sau raggae. Mesajul care trebuie retinut este acela ca muzica poate insemna dragoste, iar dragostea are mai multe sensuri. Imbinarea dintre culturi este un mod interesant de a transmite un mesaj de dragoste. Scopul celor doi membri ALB NEGRU este sa dea un nou sens expresiei "te iubesc", expresie transformata in "je t'aime" cald, pasional si sincer.

In 2004 ALB NEGRU intra in forta pe piata muzicala romaneasca cu albumul de debut numit "En garde", piesa de rezistanta fiind "Noi doi". Urmeaza in 2005 cel de-al doilea album, "Passion", primul single promovat fiind "Fara sens". Vara lui 2005 le aduce baietilor participarea la Festivalul de la Mamia si Premiul pentru Excelenta artistica din partea Fundatiei "Ion Voicu", pentru piesa "Muza mea".

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Aventura, Coldplay, Jason Mraz, Miley Cyrus, Kylie Minogue, Hara, Oasis, The Killers, James Blunt, 50 Cent, Bon Jovi, Jonas Brothers, Limp Bizkit, Tom Novy, The Charlatans, Wu-Tang Clan, Jennifer Lopez, Guns N, Directia 5, Massive Attack