Prima Pagina Artisti Against Me!

Against Me!

Sound-ul punk-folk a celor de la Against Me! duce la chitara lui Tom Gabel, cantand asemeni unui trubadur in imprejurimile orasului sau natal, Gainesville, FL, la inceputurile anului 1997. 

Gabel, de doar 17 ani pe atunci, canta singur, oricand cineva il solicita. Tupa din jurul lui s-a omogenizat in anul 2001 abia – avandu-i in componenta pe: chitaristul James Bowman, tobosarul Warren Oakes si basistul Andrew Seward – si s-a afirmat ca o trupa Punk.

Dupa cateva single-uri,ca 12” sau 7”, Against Me! A castigat “premiul” fanilor Reinventing Axl Rose cu No Idea, din anul 2002. Hit-ul underground avea elemente Punk, Folk si Country. Pastrandu-si reputatia de trupa mereu pe drumuri, Against Me! a plecat in turneu prin tara. 

A urmat apoi un alt album, mult mai lucrat, As the Eternal Cowboy si, mai tarziu, un DVD, We’re Never Going Home, plus inca un single 7”. Dupa toate aceste succese, au scos, in anul 2005, un album foarte matur, Searching for a Former Clarity. Au semnat cu Sire Records, in decembrie 2005, si s-au intors pe drumuri in 2006, cantand in deschiderea celor de la Alkaline Trio. Vara anului 2006 i-a gasit pe cei de la Against Me! pe scena de la Warped, pentru prima data la acel festival. Desi oficial aveau contract cu cei de la Sire, baietii au scos un album live Abroad!!! Against Me!!! Live in London!!! Cu cei de la Fat Wreck, in august 2006.

Inregistrat in luna iulie a anului urmator, 2007, cel mai “tare”album al trupei, New Wave, a fost albumul “cel mai rock” produs de Butch Vig. si a “rupt” tot.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Incubus, Enrique Iglesias, Alejandro Fernandez, O.C.S., Gwen Stefani, U2, Oasis, James Blunt, Massive Attack, Emanuel, Nightwish, BUG Mafia, Iris, Nelly Furtado, Manu Chao, Muse, Red Hot Chili Peppers, Natalie Imbruglia, Kelly Clarkson, The Calling