Prima Pagina Artisti Adela Popescu

Adela Popescu

Cunoscută în special datorită rolurilor interpretate în producţiile ACASĂ, Adela cochetează cu muzica de mulţi ani, ea având o bogată experienţă muzicală obţinută în urma participării la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale, recompensată de multe ori cu premii importante.

În anul 2005, Adela a lansat împreuna cu MediaPro Music albumul său de debut, intitulat "Lacrimi de iubire". Albumul cuprindea nouă piese şi doua remix-uri, piese la care Adela a colaborat cu compozitorii Florin Grozea (Hi-Q), Laurenţiu Duţă (3 Sud-Est), Ionuţ Radu (Praf în ochi) şi Florin Sever. Stilul abordat de Adela pe acest album a fost unul pop slow, de "stare", cu influenţe dance şi latino (No me ensenaste - cu care Adela a cucerit publicul prezent la turneul naţional "Numai iubirea"), însă majoritatea pieselor sunt balade care, interpretate în stilul care o caracterizează, cu multă dragoste, sensibilitate şi senzualitate, o poziţionează pe Adela în postura de "cântăreaţă a sufletului".

În toamna anului 2006, Adela a lansat cel de-al doilea album al său, la care a lucrat în principal cu Marius Moga, piesa de rezistenţă fiind "Iubire ca în filme", melodie inclusă pe genericul telenovelei cu acelaşi nume.

Adela a mai cântat cu Elena, fosta componentă a trupei Mandinga, şi a colaborat cu băieţii de la 3 Sud Est la piesa Clipe.

La începutul anului 2008, cântăreaţa a lansat un nou album,
“Răspunsul meu”, şi odată cu el şi o nouă piesă, care poarte numele albumului. Spre deosebire de celelalte albume, acesta are un ritm mai “săltăreţ”, dar cu aceeaşi temă, dragostea.

Cariera de actrita a Adelei include numeroase roluri in telenovelele difuzate de postul ACASA: a interpretat-o pe Alina Damaschin, sora Oanei Zavoranu, in prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea", in 2005-2006 a jucat rolul Alexandrei Mateescu in "Lacrimi de iubire", iar in 2006 joaca rolul Ionaei in telenovela "Iubire ca in filme".

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Mika, Adam Richman, Kelly Clarkson, Akcent, Lady GaGa, Laura Pausini, Amanda Perez, Activ, Afroman, Aaron Carter, Nelly Furtado, Editors, Guns N, Analia Selis, Kreator, Florin Chilian, James Blunt, Miley Cyrus, AFI, Corina