Prima Pagina Artisti Adam Sandler

Adam Sandler

Nascut pe 9 septembrie, 1966, in Brooklyn, Adam Sandler a fost crescut in Manchester, New Hampshire. La varsta de 17 ani, fratele lui l-a provocat sa urce pe scena unui club de comedie pt amatori din Boston si a fost surprins de cat de bine a interpretat Adam. Acesta a fost inceputul carierei sale, desi a terminat mai intai NYU, unde a primit o diploma de Arte Frumoase in anul 1989. Nu mult dupa absolvire, Sandler a castigat un rol in show-ul Saturday Night Live, si a devenit astfel unul dintre cei mai populari actori in doar 5 ani de cariera.   

In anul 1993, Warner Brothers semneaza un contract cu Sandler si asa apare albumul sau de debut They’re All Gonna Laugh at You that September. LP-ul a devenit foarte popular, la radio, si a fost foarte bine vandut, motiv pt care a primit o medalie de aur si o nominalizare la Grammy.

Sandler “a spart” topurile anul urmator, cand a aparut in Mixed Nuts and Coneheads, acest lucru intamplandu-se inainte de primul sau rol principal, Bill Madison (1995). Al doilea sau album de comedie, What the Hell Happened to Me, a aparut la inceputul anului 1996 si a ajuns in Top 20, castigand Discul de Platina.
Deja unul dintre cei mai mari comici ai Americii, Sandler face o serie de filme care “sparg” in continuare topurile, incluzand aici Billy Madison, The Wedding Singer, The Waterboy and Big Daddy, asta inainte sa isi lanseze al treilea album Stan and Judy’s Kid in anul 1999.

Anul 2000 l-a gasit pe Sandler in roluri mai putin comice (Punch Drunk Love), in animatii (8 Crazy Nights), dar rezultatele in box-office erau variate . In 2004, Adam Sandler si-a lansat al 5-lea album de comedie, Shhh … Don’ t Tell.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Tudor Chirila, Incubus, Corina, Outlandish, Jonas Brothers, Laura Pausini, Miley Cyrus, Bere Gratis, Wu-Tang Clan, Rolling Stones, Jessie J, Amanda Perez, Bon Jovi, Keo, Activ, Alejandro Fernandez, DJ Pagal, Kelly Clarkson, Limp Bizkit, Anna Lesko