Prima Pagina Artisti Adam Richman

Adam Richman

Sound-ul particular al muzicii lui Richman este atat de stratificat incat pare ca vine insotit de “o armata” de rock-eri, cand, de fapt, este doar el acolo. El este cel care canta la toate instrumentele, cel care este in acelasi timp producator, inginer si mixer, toate cu o influenta suburbana la baza.   

Sunt un om de stiinta bolnav”, spune Richman, in varsta de doar 22 de ani, care canta la chitara si la pian din scoala primara, si, la varsta de doar 12 ani, isi inregistra singur piesele pe calculator.
Crescut in centrul cultural Allentown, Pennsylvania, Richman a trecut prin copilarie si adolescenta cu o ureche la radio si alta la combina muzicala. Iar in anii pregatitori, si-a gasit inspiratie in artisti ca The Monkees, Nine Inch Nails, Michael Jackson sau Nirvana,  printre altii.

Dupa un an de colegiu,  la exagerat de birocratica Universitate George Washington, Richman  a inceput sa puna bazele carierei lui muzicale, scriind nenumarate piese “cu priza” la public.

Muzica lui Adam nu are un gen si atat. Are urme de Pop, Punk si Rock’n’Roll, ceea ce il face deosebit de interesant.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Amy Winehouse, The Chemical Brothers, Kylie Minogue, Afroman, Yamato - The Drummers of Japan, David Bisbal, Alejandro Sanz, Aaliyah, DJ Pagal, Kelly Clarkson, Mandinga, Enrique Iglesias, Emanuel, Keo, Rolling Stones, Xzibit, Craig David, Heaven, 50 Cent, Pussycat Dolls