Prima Pagina Artisti Adam Richman

Adam Richman

Sound-ul particular al muzicii lui Richman este atat de stratificat incat pare ca vine insotit de “o armata” de rock-eri, cand, de fapt, este doar el acolo. El este cel care canta la toate instrumentele, cel care este in acelasi timp producator, inginer si mixer, toate cu o influenta suburbana la baza.   

Sunt un om de stiinta bolnav”, spune Richman, in varsta de doar 22 de ani, care canta la chitara si la pian din scoala primara, si, la varsta de doar 12 ani, isi inregistra singur piesele pe calculator.
Crescut in centrul cultural Allentown, Pennsylvania, Richman a trecut prin copilarie si adolescenta cu o ureche la radio si alta la combina muzicala. Iar in anii pregatitori, si-a gasit inspiratie in artisti ca The Monkees, Nine Inch Nails, Michael Jackson sau Nirvana,  printre altii.

Dupa un an de colegiu,  la exagerat de birocratica Universitate George Washington, Richman  a inceput sa puna bazele carierei lui muzicale, scriind nenumarate piese “cu priza” la public.

Muzica lui Adam nu are un gen si atat. Are urme de Pop, Punk si Rock’n’Roll, ceea ce il face deosebit de interesant.

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Laura Pausini, Xzibit, Bon Jovi, Andreea Balan, Ashlee Simpson, Incubus, Jonas Brothers, Morcheeba, HI-Q, Mika, The Calling, Jessie J, Adam Merrin, Katy Perry, Alejandro Fernandez, Wiz Khalifa, Aventura, Pink, Red Hot Chili Peppers, Sepultura