Prima Pagina Artisti Aaron Carter

Aaron Carter

Cel mai tanar cantaret care avea single-uri in Top 40, senzatia pop Aaron Carter, si-a inceput cariera in show-biz , la frageda varsta de 7 ani. In urmatorii 5 ani, si-a facut un nume, fiind un personaj energic si carismatic, atat pe scena, cat si pe albumele scoase, ca cel din 1998, care ii purta numele si cel din anul urmator, Surfin’ USA, ambele discuri bucurandu-se de succes in Japonia si Germania, dar si in Statele Unite.

Un single pe coloana sonora a filmului Pokemon: The First Movie, reprezentatii in deschiderea concertelor Backstreet Boys si Britney Spears, o biografie si o colectie video si aparitii in show-ul Nickelodeon au facut posibila aparitia celui de al 3-lea album al sau, Party (Come and get it!), pe piata din anul 2000. Si petrecerea a continuat cu un alt album, Oh Aaron, care a iesit pe piata in vara anului 2001.

Turneele de succes alaturi de Backstreet Boys si Britney Spears l-au tinut ocupat timp de un an, dar in primavara anului 2002, s-a intors in studio. Avand alaturi nume mari de producatori de muzica Pop, Carter a scos un nou album, Another Earthquake!

inapoi la lista de artisti

Alti Artisti

Anastacia, Yamato - The Drummers of Japan, James Blunt, U2, Enrique Iglesias, Alb Negru, Robbie Williams, Ida Corr, Nightwish, Heaven, Sistem, Adam Merrin, Mika, Lenny Kravitz, Arsenium, Outlandish, Katy Perry, Adela Popescu, Craig David, Laura Pausini